CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.                            CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Verdiepingsdagen

De interactieve Verdiepingsdagen CT van CT2U worden centraal in Nederland georganiseerd (meestal Zonheuvel te Doorn). Inschrijving kan per deelnemer. Voorheen waren dit onze Masterclasses, maar die naam dekte niet altijd de lading en was voor sommigen een drempel om in te schrijven. Interactieve Verdiepingsdag geeft veel meer aan wat we op zo'n dag doen: samen met ons en je collega's uit andere ziekenhuizen het optimale uit je protocollen van 1 deelgebied halen.

Juist doordat er per Verdiepingsdag deelnemers uit  meerdere ziekenhuizen zijn vindt maximale kennisoverdracht plaats. Zo vragen we bijvoorbeeld alle deelnemers  om hun CT-protocollen van het onderwerp mee te nemen. Niet per se om ze te verbeteren maar om ze onderling te vergelijken en weer eens te kijken waaróm de parameters staan zoals ze staan.  Er zijn meerdere Verdiepingsdagen, waaronder: Thorax, Cardiac, Trauma (NIEUW) , Stralingshygiëne (NIEUW). 

Instapniveau: vooral MBB'er met iets  ruimere CT-ervaring of diegenen die ervaring willen krijgen, protocolverantwoordelijken, CT-toestelhoofden, CT-aanspreekpunten. Een afgeronde Post-HBO of basiscursus CT strekt tot aanbeveling, maar is natuurlijk niet verplicht. Een Verdiepingsdag  duurt 1 dag.

Vanaf 6 aanmeldingen gaat een Verdiepingsdag  gegarandeerd door.
Bijgewerkt tot en met 6 augustus 2019, 21u00.

Kosten: € 210,- p.p. BTW-vrij, inclusief lesmateriaal, lunch en certificaat.

U kunt zich online inschrijven.documenten hieronder worden nog aangepast