CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.                            CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Post-HBO CT  (VOL!!)

Ook in 2017 gaan we in september zeker van start met de Post-HBO CT. Instapniveau is MBB'er met enige CT-ervaring. Deze Post-HBO is net als voorgaande jaren weer CPION-geaccrediteerd volgens de 100-contact-uur norm. De Post-HBO wordt centraal in Nederland georganiseerd (Zonheuvel te Doorn). Je kunt helaas niet meer inschrijven voor 2017-2018, we zitten vol!

Het rooster (onder voorbehoud!) is ook al bekend, de start is op 7 september 2017.

Accreditatie

Accreditatie ten behoeve van het Kwaliteitsregister wordt per jaar bij stichting ADAP aangevraagd en tot nu toe toegekend: 345 punten, waarvan 30 voor stralingsveiligheid.

Kosten: 

€ 3150,-  Vrij van BTW, inclusief laptop (in eigendom) met daarop het lesmateriaal, overnachting tijdens de 2 examendagen, diploma, diploma-uitreiking, accreditatie en alle lunches 


We krijgen best veel vragen waarom we duurder zijn dan enkele andere aanbieders van CT-cursussen, dat snappen we best, dus hieronder waarom de opleiding z'n geld zo waard is:


Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)
Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)