CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.                            CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

Post-HBO CT 2019-2020

Ook in 2019 willen we natuurlijk weer van start met de Post-HBO CT, afhankelijk van het aantal inschrijvingen (6 of meer, lukt altijd) verzorgen we de opleiding in Doorn en bij voldoende animo (18 inschrijvingen of meer) starten we net als afgelopen jaar ook weer in Assen. Je kunt je voorkeur opgeven op het inschrijfformulier maar tot aan 18 inschrijvingen starten we alleen in Doorn. Wisselen of losse lesdagen op de andere locatie volgen kan helaas niet.

Post-HBO CT, voor wie?

Instapniveau is MBB'er met enige CT-ervaring. De Post-HBO CT van CT2U is als enige in Nederland door het CPION erkend en geaccrediteerd als Posthbo-registeropleiding die voldoet aan de 100-contacturennorm. Andere aanbieders spreken over post-HBO niveau of post-HBO, maar dat zijn geen beschermde termen, Posthbo-registeropleiding is dat wel.

Locatie Doorn heeft bijna alle lesdagen op donderdag, Locatie Noordoost bijna alle lesdagen op dinsdag. De roosters zijn nog niet bekend, maar start is op 3 september (regio Noordoost) of 5 september (regio Midden) 2019.

Accreditatie

Accreditatie ten behoeve van het Kwaliteitsregister wordt per jaar bij stichting ADAP aangevraagd en altijd toegekend: 345 punten, waarvan 30 voor stralingsveiligheid.

Kosten: 

€ 3195,-  Vrij van BTW, inclusief laptop (in eigendom) met daarop het lesmateriaal, overnachting tijdens de 2 examendagen, diploma, diploma-uitreiking, accreditatie en alle lunches 


We krijgen best veel vragen waarom we iets duurder zijn dan enkele andere aanbieders van CT-cursussen, dat snappen we best, dus hieronder waarom de opleiding z'n geld zo waard is:

Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)
Folder Post-HBO CT
Post-HBO CT folder.pdf (171.38KB)