CT2U - bringing CT-knowledge to you!

Als je als MBB'er scholing op CT-gebied of stralingsveiligheid zoekt ben je op de juiste plek beland.     CT2U is een CRKBO geregistreerde instelling.

 

CORONA-UPDATE

CT2U zal zich altijd houden aan RIVM- en overheidsrichtlijnen. Dat betekent in praktijk: als het mag dan gaan we door. Uiteraard onder voorwaarden, dat betekent:

  • Deelnemers en docent zijn klachtenvrij
  • Als we een incompany in jouw ziekenhuis verzorgen neemt iedereen de 1.5meter-regel in acht, dat heeft consequenties voor zaalgrootte.
  • Als we een cursus organiseren waar meerdere ziekenhuizen aan deelnemen (verdiepingsdag, post-HBO) dan houden we ons (naast overheidsrichtlijnen) aan  instructies van de congreslocatie. Ook dat is dus de 1.5 meter-regel en vaak mondkapjesplicht in openbare ruimte. Waar 1.5 meter aangehouden kan worden (leslokaal) geldt de 1.5-meter zonder mondkapje.

Ziekenhuizen bepalen zelf hun beleid, kijk dus ook wat “mag”, maar hou daarbij in het achterhoofd dat CT2U zijn lesdagen veilig organiseert. Beide docenten hebben er zowel als CT-laborant, als mede-nederlander en als docent belang bij om deze pandemie zo klein mogelijk te houden.

Team  

CT2U bestaat uit de 2 docenten Gert Tempelman en Matthijs Hagenbeek. Sinds  2014 zijn we voor onszelf begonnen. In 2016 is ons team uitgebreid met Lilian Jansen voor de cursus "Stralingsveiligheid voor MBB'ers".

Onze ervaring 

Inmiddels doceren  we  al weer 12 jaar op Post-HBO-niveau en is onze post-HBO CT als enige in Nederland erkend als Posthbo-registeropleiding die voldoet aan de 100-contacturennorm.

Ook met incompanies hebben we een ruime ervaring van 8 jaar en meer dan 35 ziekenhuizen in Nederland. Daarnaast spreken we allebei regelmatig op symposia en werken beiden als MBB'er in een ziekenhuis.

Alle cursussen en opleidingen verzorgen we zoals wij ze zelf graag zouden willen krijgen: praktijkgericht leren, interactief, inspanning  met ontspanning, enthousiaste docenten uit de dagelijkse praktijk. Onze ervaring van gisteren op de werkvloer, zit vandaag in onze cursussen! 

Voor informatie kunt u altijd ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Aangezien wij mannen van de praktijk zijn en ook nog volop in een ziekenhuis werken kunnen wij niet garanderen dat we dezelfde dag contact opnemen, maar altijd zo snel mogelijk.

Vragen, tips, verzoeken   

Zoals altijd geldt: hou deze website in de gaten voor nieuws over scholing. Mocht je vragen, tips of verzoeken hebben, laat gerust een bericht voor ons achter.